Osnovne informacije

Kako bismo vam osigurali ugodan boravak te izbjegli bilo kakve nesporazume, molimo vas da pročitate kućni red i pravila. Prilikom vaše prijave u objekt smatra se da ste upoznati i suglasni s kućnim redom i pravilima i da ćete ih se u potpunosti pridržavati. Kršenje kućnog reda i pravila može dovesti do otkazivanja rezervacije i naplate punog iznosa cijene smještaja bez obzira na skraćeni boravak. Villa Rossa nalazi se u mirnom stambenom naselju. Molimo goste da to poštuju i da osiguraju da se svi gosti i posjetitelji objekta ponašaju na odgovarajući način. Molimo goste da ne narušavaju mir drugih gostiju i da ne stvaraju buku nakon 22:00h.

Kućni red:

Buka

U razdoblju od 22:00h do 8:00h buku je potrebno svesti na minimum u cijelom objektu i u vanjskom prostoru kako bi se spriječilo uznemiravanje drugih gostiju. Ako naiđete na gosta koji se toga ne pridržava, molimo da kontaktirate naše osoblje telefonskim putem ili osobno. U apartmanima nije dozvoljena glasna glazba i buka.

Akontacija za potvrdu rezervacije

Za potvrdu vaše rezervacije potrebno je uplatiti akontaciju u iznosu od 30% ukupne cijene vašeg boravka. Nakon primitka akontacije vaša je rezervacija valjana te ćete primiti pisanu potvrdu putem e-maila. U slučaju da ne primimo akontaciju u iznosu od 30%, unutar 7 dana od datuma primitka rezervacije, zadržavamo pravo na otkazivanje rezervacije.

Preostali iznos

Molimo vas da preostali iznos (70%) platite po dolasku. Ne prihvaćamo kreditne kartice. Gosti koji ne žele podizati veće iznose novca mogu nas unaprijed zatražiti plaćanje ukupnog iznosa boravka bankovnim prijenosom.

Dolazak i odlazak

Prijava: 14:00h  Odjava: 10:00h

Rana prijava ili kasna odjava moguća je na zahtjev i ovisno o raspoloživosti. Po dolasku obvezno je predočiti identifikacijski dokument, osobnu iskaznicu ili putovnicu za svaku osobu, uključujući i maloljetnike.

Dodatno se naplaćuje

Iznajmljivanje veza za brodicu (naručiti unaprijed)

Dječji krevetić (naručiti unaprijed)

Korištenje perilice rublja

Kućni ljubimci

Dodatne osobe

Završno čišćenje

Parking

Naš objekt nudi besplatno parkiralište za automobile i prikolice za sve goste tijekom njihova boravka.

Posteljina i ručnici

Posteljina i ručnici osigurani su u okviru smještaja. Paket uključuje posteljinu te jedan veliki i jedan mali ručnik za tuširanje. Posteljina se mijenja svakih 7 dana te su je gosti sami dužni promijeniti. Korišteni ručnici mijenjanju se svaka 3 dana.

Pušenje

Pušenje u apartmanima nije dozvoljeno. Pušenje je dozvoljeno na terasama. Molimo vas da koristite za to predviđene pepeljare.

Odlaganje otpada

Kućni otpad potrebno je odlagati u odgovarajuće spremnike. Provjerite jesu li vreće za smeće dobro zatvorene. Nije dopušteno držati vreće smeća u hodnicima, na stubištima ili na balkonima.

Žuti spremnik: plastika

Zeleni spremnik: staklo

Crni spremnik: miješani otpad

Smeđi spremnik: biorazgradivi otpad

Plavi spremnik: papir

Roštilj

Tijekom svog boravka gosti mogu koristiti roštilj uz prethodnu najavu osoblju kako ne bi došlo do vremenskog preklapanja s drugim gostima. Ugljen koji će koristiti gosti moraju osigurati sami. Oko roštilja nema stolova za jelo jer je predviđeno da gost pripremljeno jelo konzumira na terasi svojeg apartmana.

Kućni ljubimci

Kućni ljubimci su dobrodošli na zahtjev i uz dodatnu naknadu. Molimo vas da nas unaprijed obavijestite ako sa sobom namjeravate povesti kućne ljubimce.

Iznajmljivanje veza za brodicu

Ako dolazite brodicom ili je planirate unajmiti, nudimo vam vez koji se nalazi u lučici udaljenoj 150 metara od Ville. U lučici se nalazi i dizalica. Prilikom rezervacije potrebno je napisati dužinu broda zbog dubine samog veza i cijene.

 Korištenje perilice rublja

Tijekom svog boravka gosti mogu koristiti perilicu rublja uz prethodnu najavu osoblju kako ne bi došlo do vremenskog preklapanja s drugim gostima. Svako pranje se naplaćuje. Sredstva za pranje gost mora sam osigurati.

Ključevi

Prilikom prijave, gosti će dobiti elektronički ključ koji u trenutku odlaska moraju vratiti osoblju. Na vaš zahtjev možete dobiti dodatnu elektroničku karticu. U slučaju da izgubite elektronički ključ, dužni ste platiti naknadu za zamjenu istog.

Plaćanjem akontacije za rezervaciju potvrđujete svoju suglasnost s navedenim uvjetima.

Ne odgovaramo za informacije na drugim internetskim stranicama.

Najljepše zahvaljujemo na pažnji i poštivanju kućnog reda.

Naše osoblje uvijek vam stoji na raspolaganju u slučaju dodatnih pitanja o vašem boravku.

Nadamo se da ćete uživati u vašem boravku u apartmanima Villa Rossa.

Vaš Villa Rossa tim

  • Check Out: 10:00h, Check-in: 14:00h
  • Prilikom svake rezervacije as booking confirmation potrebno je na bankovni racun Villa Rosse uplatiti 30% deposita od ukupne cijene vaseg boravka.
  • Deposit is non-reimbursable in the event of cancellations made after 14 days before the arrival date.
  • We kindly ask that you pay rest of your balance due on your arrival.
  • We do not accept credit cards.
  • In the event of having to cut short your stay, the total sum for the reservation will be invoiced.
  • We are not responsible for information’s on other sites.